Daten in Antwerpen

Dating Scene in Antwerpen, België

Belgen zijn erg mooi. De meesten van hen zullen je niet meteen afwijzen omdat je een andere huidskleur hebt. Ik ken verschillende baby’s van gemengd erfgoed hier in België.

Antwerpse dating

Daten in België

Hoe ontmoeten Belgische mannen en vrouwen elkaar? Ik weet dat het gebeurt; de straten zijn vol met Belgische baby’s. Maar net als andere gerapporteerde wonderen, zoals Christus die op het water loopt of een Amerikaanse president die een toespraak hield die hij zelf schreef, is het iets dat ik nog nooit met eigen ogen heb gezien.

In de eerste plaats lijken Belgische mensen te denken dat praten met vreemden onhandig is. Vraag Belgische mannen waarom ze vrouwen niet aanklagen en ze zeggen dat vrouwen niet benaderd willen worden. Ze zullen je uitlachen; ze zullen denken dat je wanhopig bent. Ze zullen denken dat je iets van hen wilt.

Wat mannen natuurlijk willen, is hetzelfde dat een wereldbevolking heeft geproduceerd die momenteel 7 miljard nadert. De meeste vrouwen willen hetzelfde, hoewel ze het waarschijnlijk leuker vinden om langer dan drie minuten te duren. Toch zie je Belgische mannen en vrouwen in parken in de zomer, alleen zittend op dekens, of in cafés in de winter omringd door hun vrienden of vriendinnen met hun haar voorzichtig gegeleerd, eenzaam en geil maar minachtend voor iedereen die het aandurft om te naderen.

Gebruikelijke tactieken zullen niet werken

Dat komt omdat het proces dat werkt in een groot deel van de rest van de westerse wereld, niet werkt in België. In de meeste delen van de wereld zal een man een vrouw zien die hij leuk vindt, en hij zal haar benaderen. Hij zal proberen een gesprek te beginnen. Misschien vraagt ​​hij of hij een koffie voor haar kan kopen, of een ander soort drankje. Als ze in een nachtclub zijn, kan hij haar vragen of ze wil dansen of naar buiten gaan om wat frisse lucht te krijgen.

Deze tactieken brengen je nergens in België. In feite zullen ze je laten afwijzen, en dan zul je je zorgen maken dat je wordt afgewezen omdat je een buitenlander bent. Nee. Belgen zijn niet goed met vreemden, elk type vreemdeling. Over het algemeen praten ze niet met vreemden. Ze praten met hun vrienden.

Ik zal je vertellen hoe je dit in een minuut kunt omzeilen.

MAAK NU EEN GRATIS PARSHIP ACCOUNT AAN

Vertel haar niet hoeveel geld je verdient

Maar eerst, laat me je nog een ding vertellen dat je zal laten afwijzen. Ik noem het Manhattan-gedrag, omdat het de manier was waarop mensen ouder werden toen ik in New York City woonde. Mannen zouden een dame vertellen hoeveel geld ze verdienden, en hoeveel geld ze zouden gaan verdienen, hoeveel macht en invloed ze hadden en hoe duur hun horloge was.

Dit zal je nergens in België brengen. Allereerst, als je geld hebt in België, gaat de overheid het allemaal wegnemen. De belastingdienst krijgt je nummer, heel snel.

Ten tweede is België een zeer niet-hiërarchische maatschappij, zeer platte structuur. Ik denk dat het eerlijk genoeg is om te zeggen dat de meeste vrouwen de voorkeur geven aan een man met een vaste baan, maar als je zegt dat je een topmanagementfunctie hebt, betekent dit gewoon dat je veel tijd moet besteden aan werken en niet zo veel tijd met je familie en vrienden.

Pronk met uw goede werken

Dus in plaats daarvan, als je indruk wilt maken op een Belgische vrouw, praat dan over hoe jouw werk de samenleving ten goede komt, vooral over hoe het ten goede komt aan mensen die niet over veel middelen beschikken.

Er zijn bijvoorbeeld veel buitenlandse ingenieurs in België. Vertel het niet aan een meisje, zoals ik heb gezien, ja, ik ben een ingenieur, het is behoorlijk saai. Nee, ik ben een ingenieur en ik help mensen in ontwikkelingslanden om toegang te krijgen tot schoon water.

Hmmm … best goed. Een andere manier om indruk te maken op een Belgische vrouw toont hoe uw werk het milieu ten goede komt. Ik ben een aardolie-ingenieur. Het is mijn taak om opnieuw te gaan boren om het gevaar voor het milieu tot een minimum te beperken.

Hmmm … klinkt geweldig. Creatieve industrieën, zoals design en digitale media en video, zijn ook populair in België. Wat je ook doet, kader het op een manier om te laten zien hoe het mensen helpt. Ik stel echt voor dat kerels in dit opzicht een kleine speech voorbereiden voordat ze vrouwen in België gaan ontmoeten. 2 of 3 zinnen, meer is er niet.

Trouwens, als je hoopt om vrouwen in België te ontmoeten, doe dan vooraf een beetje voorbereiding.

Kijk bijvoorbeeld eens hoe de lokale jongens van jouw leeftijd hun haar hebben laten knippen en wat ze dragen. Ik heb buitenlandse jongens in nachtclubs gezien met strakke businessshirts en glimmende businessschoenen aan, en ze komen nergens. Doe eerst een verkenning, misschien wat inkopen. Belgen zijn nonchalant, maar niet slordig.

En licht op de keulen, jongens. Het is eigenlijk helemaal niet nodig, maar als je erop staat, gebruik dan een heel, heel lichte aanraking.

Ontmoet de jongens eerst

Nu, zoals ik beloofde, terug naar hoe je vrouwen in de eerste plaats kunt ontmoeten. Belgen zijn, zoals ik al zei, niet erg goed met vreemden. Ze praten met hun vrienden.

Wat je moet doen is in hun vriendenkring komen. Ik stel voor om met een van de jongens in de groep te praten. Praat met hem over sport, de deejay, hoe hij de gastheer kent als je op een huisfeestje bent. En na een paar minuten met hem te hebben gepraat, kun je hem vragen wie dat meisje in het bruine jasje is en of ze hier is met een vriendje. Als ze beschikbaar is, weet je nu de naam van de dame, en ze heeft je gezien met iemand in haar groep, dus je bent een compleet onbekende meer.

Ga erheen en stel jezelf voor, en zeg dat je hoort dat ze een aardolie-ingenieur is, wiens taak het is om opnieuw te boren om het gevaar voor het milieu te minimaliseren. En dat is fascinerend, omdat je echt om het milieu geeft. En ik denk dat je het vanaf daar kunt nemen.

Dit is enigszins hoe de Belgen het zelf doen, behalve dat er veel alcohol in het spel is.

Kortom, Belgen doorlopen dezelfde stappen, maar ze zijn erg verlegen, dus doen ze het terwijl ze een fles wijn drinken, of soms een fles wodka. Als alcohol verdween van de aarde, zou romantiek in België dat ook zijn.

Extreme dronkenschap is sociaal aanvaardbaar

De ijsbreker is natuurlijk alcohol, en ik twijfel er niet aan dat als het morgen van de aarde zou verdwijnen, de Belgen zich nooit zouden vermenigvuldigen. Het duurde niet lang voordat ik hoorde dat er in België feestjes en nachtclubs een tijdsvenster was, ruwweg van 01.00 uur tot 03.00 uur, waar sociale interactie mogelijk was. Vóór 1 uur waren Belgische mannen niet dronken genoeg om te praten, en na 3 uur waren ze te dronken om te praten.

Extreme dronkenschap lijkt de geaccepteerde manier om die speciale persoon te ontmoeten, zoals mij werd uitgelegd in de tijd dat ik nog steeds op zoek was naar een Belgische vriend.

“Wat je doet,” legde een Belgische vriendin mij uit, “word je vernederd en ga je met iemand naar huis. Dan bepaal je ’s ochtends of je een vriend en vriendin wilt zijn.’

Deze one-night stand cultuur is erg moeilijk voor buitenlanders om te begrijpen. One-night stands vinden zeker plaats in de VS, maar het is iets ongewoons en embarassing, zoals het verdienen van veel geld in België.

MAAK NU EEN GRATIS PARSHIP ACCOUNT AAN

Overlevende Belgische datingscène

dating antwerpen

Er zijn een aantal ongeschreven regels in het land van België die lijken te zijn ingebakken in hun psyche. Dus hier zijn enkele tips om het in leven te houden en een paar tips om je te onderscheiden van de rest.

Ga niet naar vrouwen bij bushaltes

Dit specifieke advies is eigenlijk van toepassing op de meeste openbare plaatsen, tenzij alcohol wordt geconsumeerd (door beide partijen). Hoewel het misschien eigenzinnig en charmant was om naar een mooi meisje te gaan dat haar wekelijkse winkel doet en een gesprek in je thuisland op gang probeert te brengen, kun je als je dat in België doet, als volledig gestoord worden beschouwd. Dus je zult niet alleen het meisje niet krijgen, je kunt ook gesegmenteerd worden, en dat is wat algemeen bekend staat als een slechte dag.

Wees een beetje waanzinnig flirterig

Een ding dat ik keer op keer heb gehoord van Belgische vrouwen is dat hun mannelijke tegenhangers hopeloos zijn in het flirten, of op zijn minst flirten. Ik suggereer niet dat je gek wordt, maar als je het kunt praten, kan het een heel eind gaan, vooral met dat accent zullen veel Belgische meisjes schattig vinden – daarover later meer.

Betaal niet voor alles, maar betaal een paar dingen

België heeft een fantastische reputatie als het gaat om gendergelijkheid, en er is geen uitzondering op dit gebied als het gaat om de dating-scene. Terwijl in veel Europese culturen het de norm is dat de man zijn portemonnee aan het einde van een dure maaltijd slaat, is het in België waarschijnlijker dat de vrouw erop aandringt de rekening te splitsen. Maar ze vindt het misschien ongelooflijk charmant als je haar glas wijn of cocktail zou betalen.

Haast niets

Daten is niet iets dat vanzelfsprekend is voor Belgen, dus het overbrengen van ze onophoudelijk vragen wanneer ze het volgende willen ontmoeten of het klassieke ‘zijn wij vriendje en vriendinnetje’ gesprek hebben na een maand is helemaal niet aan te raden. Het kan maanden en maanden duren voor iets van wat velen een ‘relatie’ zouden noemen om de juiste vorm aan te nemen. Het gezegde geduld is een deugd die is gecreëerd voor het daten van een Belg (dit kan al dan niet waar zijn).

Blijf jezelf

Een van de meest opvallende eigenschappen van Belgische vrouwen en mensen in het algemeen, is dat ze niet al te veel zorgen maken over uw financiële positie. Alleen maar omdat je fiets een hand-me-down is en je schoenen geen ontwerper zijn, wil dat nog niet zeggen dat je uit de running bent. De meeste Belgische vrouwen geven de voorkeur aan eerlijkheid, mededogen en een beetje opwinding over een sportwagen en een herenhuis. Dus probeer het niet te groot te worden en zoals het cliché gaat, wees jezelf. Tenzij je een vreselijke persoon bent.

 Flex je taalvaardigheden

Belgische vrouwen kunnen niet weerstaan ​​aan een slecht uitgesproken rødgrød med fløde, het stuurt ze gewoon wild. Je gaat van een beetje chagrijnig, een beetje podgy en een soort kalende expat naar zo onweerstaanbaar als een kruising tussen een baby Shih Tzu puppy en Brad Pitt rond 1996. OK, misschien niet helemaal, maar ze zullen waarderen dat je hun belachelijk probeert moeilijke Belgische taal en een beetje inspanning gaat mee.

Hoewel het steeds gebruikelijker wordt, is het doen van “dates” niet echt iets groots onder de jongere generatie. Veel relaties komen voort uit vriendschappen – vaak komen koppels uit middelgrote, gemengde en genieve vriendengroepen.

Internet daten komt heel vaak voor bij mensen van alle leeftijden. Met internet daten, ga je eigenlijk op afspraakjes. In vergelijking met Amerika heeft het concept van gender zich op een andere en minder gepolariseerde manier ontwikkeld. Als je Amerikaans bent, heb je misschien het gevoel dat je minder wordt behandeld “op basis van je geslacht”. Dat is op veel manieren GEWELDIG, maar het kan ook aan beide kanten misverstanden veroorzaken. Mensen zijn gewend om behandeld te worden volgens hun geslacht en hoe het wordt bepaald door hun cultuur. Oké, deze is een beetje moeilijk om uit te leggen, dus hier is een verzonnen voorbeeld: een buitenlandse meid maakt een grapje en steekt de draak met haar nieuwe Belgen “kæreste”. België kæreste-kerel lacht en maakt gekscherend haar in de schouder, zoals hij misschien met een van zijn broeders zou doen. In zijn hoofd behandelt hij haar gewoon als een van de bros. Maar voor haar,

Het is gebruikelijk om het woord “partner” (dezelfde betekenis en uitspraak als in het Engels) te gebruiken voor uw significante ander, zowel in heteroseksuele als homoseksuele relaties. Belgen zijn erg nonchalant over seks. Dat betekent dat er meer informele seks is. Het betekent ook dat er meer openlijk over gesproken wordt. Veel jonge mensen praten zelfs vrij open over hun seksleven met hun ouders.

Belgen zien over het algemeen niet meer dan één persoon tegelijkertijd.

Belgische vrouwen zijn ongevoelig voor pseudo-mind-games van opraakexploitanten, in die zin dat iemand er zelfs een heel boek over schreef. Je bent veel beter af als je over een onderwerp van algemeen belang praat. Als je een dronken one-night-stand hebt, is het niet ongebruikelijk om de volgende dag samen te ontbijten voordat je uit elkaar gaat. Mensen zijn over het algemeen vrij ontspannen om rond te hangen met voormalige partners of mensen met wie ze casual seks hebben gehad.

Klik hier voor de Beste Dating Website van België en Nederland